Disclaimer

Bel ons: 010 - 412 33 00

Disclaimer

Deze website bevat algemene informatie en geen juridisch advies. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website.

Van den Ende & Moll Advocaten is niet aansprakelijk voor schade die zou kunnen ontstaan door onjuistheid of onvolledigheid van informatie op deze website. Mocht u op deze website informatie tegenkomen waarvan u meent dat dit onjuist is dan kunt u dit per mail (info@emadvocaten) aan ons kenbaar maken.

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Van den Ende & Moll Advocaten. U mag de informatie uit deze website niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming voor eigen zakelijke of priv├ędoeleinden gebruiken.

Deze website kan soms niet (volledig) raadpleegbaar zijn, bijvoorbeeld wegens onderhoud. Van den Ende & Moll Advocaten s niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg daarvan.

Op deze website wordt gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is daarbij niet gecontroleerd op juistheid. Van den Ende & Moll Advocaten is niet verantwoordelijk voor die informatie.

Deze disclaimer kan te allen tijde worden aangepast. De meest actuele disclaimer staat vermeld op de website.